Blogg,  Djur,  foto

Omväxling

Igår red jag två gånger. 😃 Först var jag ute med Cola i lätt regn, iklädd regnkläder, vilket resulterade i att jag istället blev helt genomblöt av svett.
Sedan åkte jag till Anneli och red ut med henne. Hon har ju fått hem sin nyinridna Putte från Sara och jag fick låna hennes andra arab, Miramis, mamman till Putte. 😊
Det var roligt och nyttigt att sitta på en annan häst som omväxling – en som också stirrar upp sig lite när man rider förbi kalvar. Men inte lika mycket som Cola.
Pigg som tusan var hon också, men hon fick mycket motvilligt nöja sig med skritt och trav idag.


Idag hänger också regnet i luften men nu skippar jag regnkläder. Det blir bara duggregn och det är ljummet i luften och det doftar sådär ljuvligt ute.

Men när åskan närmar sig när vi kommit till Jarhults, så tar vi banvallen tillbaka istället för att rida runt Arturs sjöar som jag tänkt. Jag vill inte hamna i ett skyfall.
Det blir trav och galopparbete hela vägen tillbaks och hon är lika härligt pigg idag med! 😍
Tycker också att svullnaden på kotan har gått ned något lite.

Det blir trots allt inget med det där skyfallet, så vi slipper bli blöta. När vi är tillbaks, så får hon lite massage på bakdelen. Hon verkligen älskar när jag tar fram den där massageborsten – det var ett bra köp! ❤

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.