Blogg,  Djur,  foto

En liten nål där bak

Igår var Carola här och kände igenom Cola. Hon hade stått i boxen och mumsat hö medan hon väntade på sin tur efter Hera och Diva. När det väl blev hennes tur att ställa sig i gången, blev hon livrädd för Carola när hon kom till henne! Hon kom allt ihåg det där med otäcka nålar för en månad sedan och ville INTE vara med om det igen.
Carola lugnade henne och sa att hon inte skulle var dum idag. Hon kände, klämde och knådade och så småningom slappnade Cola av och tyckte det var skönt.
Som avslutning fick hon sedan en enda nål i slutet av ryggraden och hon reagerade bara lite grann och lugnade sig strax och det var härligt att se hennes förvåning när hon kände att den faktiskt gjorde gott! 😊
För övrigt sa Carola att hon kändes jämn och rak och det enda var möjligtvis att hon var en aning spänd på båda sidorna om ländryggen. (Det är tydligen ett konstant tillstånd… 🙈)

Sedan köpte jag en massageborste på Gekås, på Carolas inrådan (och en ny flughuva och ett flugtäcke, på min egen inrådan) och den testades idag. Jag kan ju inte gjort helt fel, för Cola stod som ett ljus hela tiden jag höll på och de gånger jag gjorde ett litet uppehåll, vände hon huvudet mot mig och sa liksom att ”du ska väl inte sluta redan?” 😍

Efteråt blev det ridtur. Lång skritt först och det kändes bra. Sedan blev det både trav, galopp och gräsätningspaus och vi hade det riktigt mysigt. ❤
Älskar den där nacken och det charmiga rufset.


Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.