Blogg,  Djur,  foto

Vårskor?

Cola har visst fått vårkänslor för hon har börjat ta av sig skorna… 😛
Jag var hos barn och barnbarn över helgen, så hon har varit ”ledig”.
Alicia hade 1-årskalas och vi var tretton till bordet. Hon gick alldeles själv flera steg på sitt kalas – precis som sin pappa – mellan mammas och pappas händer. 😘😍

På måndagen var det fullkomligt snökaos hela dagen, bilar körde fast, och här hos mig blev det inte plogat förrän kvart över fem då det slutade snöa. Blöt, slbbig, tung snö. Jag kom mig inte ut på hela dagen.
Igår fick jag i alla fall tagit mig till min lilla häst. Men då hade hon alltså plockat av sig en framsko. Det är visserligen på plussidan under dagtid, men alldeles vitt ute, så det är allt läge för både snösulor och brodd än ett tag.
Jag tog bara in henne en stund – gosade lite, borstade och gav mat.

Idag kommer således hovslagar-Anna och det blir pedikyr och nya skor. 😊
Cola är duktig och efteråt tar vi en rask promenad innan skymningen. Cola går så fort att jag får svårt att hänga med och blir alldeles genomsvett.

I morgon blir det förhoppningsvis ridning igen.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.