Blogg,  Djur,  foto

I blåsväder

Det har blåst närmare 20 sekundmeter både igår och idag, tillsammans med massor av regn. Det ligger nya sjöar överallt. Igår kom Colahästen galopperandes till mig i hagen och såg ut som ett lermonster! Hon hade lera långt upp över öronen, hals och ansikte och inkletat i manen. Hon fick bara lite pussar på mulen och sen fick hon vara. Faktiskt.
I stället blev det långfika ihop med Lisa, som alldeles lagom blivit klar med sin mockning av stora ligghallen.

Men idag upphör regnet samtidigt som jag är klar med mockningen och Cola kommer självmant springandes längre nerifrån hagen för att hälsa och jag tänker att det vore nog på sin plats med lite motion idag trots allt.
Men det tar en stund att få bort all lera! 😂

Det blåser så det dånar och det är tur att vi inte välter i vindbyarna. Vi hinner inte långt förrän det dessutom börjar regna lite igen, men som tur är, så håller det sig till duggregn.
Men det går ändå riktigt bra att träna trav- och galopparbete på banvallen. Den där korta, mjuka, samlade galoppen som hon lyckats komma fram till – som liksom bara rullar på – den är helt underbar! 😊❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.