Blogg,  Djur,  foto

Sympati-ont

Jag har haft nervsmärtor från helvetet under en veckas tid. Ovanför örat. Ofattbart fruktansvärda huggande smärtor som har kommit som mest tre fyra gånger i minuten och sedan uppehåll i högst en kvart… Man hoppar till av smärtan, ropar högt eller bankar upprepade gånger med näven i något. Ratten t ex, om jag kör bil. Har t om suttit och smågrinat hemma av prospektet att fortsätta att ha det så här. Har ju läst på om svårigheten att hitta nåt smärtstillande mot nervsmärta.
Så igår hade jag fått tid hos naprapaten, för min nacke. Har ju haft en lite stel och öm nacke sedan vurpan med Cola i somras. Inte värre än att jag liksom vant mig och tänkt att ”det går väl över”. Men nu tänkte jag att det kanske är nån nerv som kommit i kläm där? Huggen i skallbasen kom ju på samma sida som nackstelheten var. Värt ett besök i alla fall.
Men direkt efter behandlingen fortsätter huggen igen som vanligt och på kvällen sitter jag framför teven och undrar om jag ska ta den långa vägen via vårdcentralen och få remiss till någon, eller om jag kan hitta nån örtmedicin tro??? Gärna nu med en gång.
Sedan slumrar jag till i fåtöljen (inget ovanligt) och vaknar liksom till igen av att det nästan inte hugger längre? Jo, litegrann, då och då, men intensiteten i det är ju ingenting mot förut! Det här skulle jag ju kunna leva med!
Jag går och lägger mig, fylld av förhoppning och vaknar upp smärtfri kl åtta på morgonen!! Jag vänder mig fram och tillbaka, går upp och fixar frukost, och inte ett enda hugg! 😁 Helt otroligt!
Men jag ska på återbesök på tisdag ändå, för säkerhets skull. Lite extra massage i nacken skadar inte.

I torsdags fick Cola lite djupvågsbehandling av Michaela och det var riktigt mysigt att hålla till inne i stallet ett tag, för ute blåste det halv storm och regnet piskade ner!

Det blåste jättemycket i går med, men då var det åtminstone uppehåll. Det var ju meningen att vi skulle börja skritta som i torsdags, men i det vädret nöjde vi oss med promenader! Huvudsaken måste väl ändå vara att hon fick röra på sig lite? Tänkte hinna med en skrittur idag istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.