Blogg,  Djur,  foto

Snöväder och elände

Det har inte blivit mycket med promenaderna den här veckan pga klabbsnön som bygger höga styltor under hovarna. Som det sett ut igår och idag, så är det väldigt vackert att titta på, men det klibbar alltjämt.
Nu har vi ju kunnat gå vägen ner till banvallen och tillbaka i alla fall ett par dagar – det kunde vi inte tidigare i veckan för då kom vi innan det var plogat. På hemvägen är hon väldigt på tårna och vill ju sååå gärna springa! Gör nästan lite ont i hjärteroten att neka henne, men även om det väl inte gjort så mycket med en liten bit, så är definitivt jag inte i form att springa med. Lite halt här och var dessutom.

Idag tar jag lite kort på all snö också. Fyller på vatten i hinken i hagen, för den har hon vält. Hon dricker girigt samtidigt som jag häller. Sedan är hon som vanligt väldigt sällskaplig medan jag grejar i hagen med skottning och mockning. Går tätt bakom och andas mig i nacken. Näe jag sedan går bort till grimman kommer hon med och sträcker fram huvudet och kan inte få på sig den fort nog! ❤

För övrigt så mår jag själv fortfarande inget vidare. Morgnarna är hemska men sedan kan jag ha ett par tre timmar på dagen då det känns ganska okej. Då passar jag ju på att åka och mocka och ta en promenad. Fast sedan kommer ju den där smärtan tillbaka igen och om jag tror att jag får nåt mer vettigt gjort den dagen, kan jag glömma det. Jag dammsög i onsdags och trodde jag skulle torka golven dagen efter och sedan stryka. Det är fortfarande ogjort. Yr och vimsig och äckelmagad. Känner mig trögtänkt. Och deprimerad, sa jag det? Fast det är väl inte så konstigt om jag blir det, eller?
Torsdag nästa vecka ska jag på återbesök till VC och diskutera upptrappning av medicinen och den 4 januari ska jag in och göra magnetröntgen.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.