Blogg,  Djur,  foto

På tur igen

Det blir en timmas ridtur idag. Colahästen har egentligen ingen lust, hon vill hellre gå i hagen och äta. Men hon ger med sig.
Hennes nya smala jag innebär att jag numera precis kan känna revbenen! Precis som det ska vara. När jag ryktar henne känn det som om jag drar ryktborsten över en tvättbräda. Nu behöver hon inte bli smalare. 😊
Förutom sin ”musselstuvning” och sina mineraler, får hon en liten tuss hö. Det är ju ändå i mitten av oktober.
Så ger vi oss iväg och det blir uppsittning nere vid banvallen. Skrittarbete plus en liten sträcka i kravlös trav i lättridning. Hon jobbar fint med ryggen och lyssnar så bra. ❤ Om några dagar kan jag så smått börja jobba lite även i traven.

Jag skulle dock vara tacksam om mitt huvud inte såg så jä..la jättestort ut i hjälm!!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.