Blogg,  Djur,  foto

Tömkörning med fnork

Idag när vi är ute på banvallen och tömkör, så kommer det en femton – tjugo motionärer joggandes. Några kommer ett par åt gången medan andra kommer i en hel flock. När jag hör att de är i antågande så passar jag på att vända Cola, så vi möter dem istället. Det är ju ändå dags för det.
Då blir det plötsligt liv i damen, som lunkade på där i sin egen takt! 😄 Vi är ju sällan i några händelsers centrum alls nuförtiden och allra helst inte när hon ska gå själv, först.
Hon anlägger en fin skruv på svansen upp över ryggen, småtravar och taktar med höga benlyft och höjer på nacken och fnorkar högljutt.
”Vilken fin häst!” säger en av joggarna.
”Tack”, säger jag och passar lämpligt på att köra lite skänkelvikning och slutor, nu när hon plötsligt har sån fin bjudning att jobba med! 😆

När vi är hemma igen, öppnar jag upp till hagen bredvid också, där gräset nu hunnit växa upp. Det finns ju i princip noll kvar i den första hagen.
Roy och Cola tror att de hamnat i himmelriket och dessutom tittar solen plötsligt fram och det ser ut som en riktig sommardag.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.