Blogg,  Djur,  foto

Tidsmaskin

Det är inte lätt att räkna minutrar minsann! Får ju inte öka den uppsuttna tiden för snabbt – fem minuter åt gången var att rekommendera. Ökning typ var tredje dag, nu innan återbesöket.
Nu är det alltså meningen jag ska rida i femton minuter, men ifrån dagens uppsittningsställe och hem tog det visst tjugo! Det trodde jag inte. Svårt det här. Får väl kolla klockan mycket oftare ändå imorgon och i värsta fall hoppa av efter en kvart och gå resten…

Dessutom regnar det nästan alla de där 45 minutrarna vi promenerar först och handduken jag har med mig i fickan för att torka av sadeln med har blivit blöt, så efter en kvart (jag menar tjugo minuter) i en fuktig sadel, är jag rejält fuktig i rumpan.

Jag vet inte, men jag känner mig rejält tveksam till om hon verkligen är bra i den där nerven? Hon har visserligen inte haft nåt riktigt ”tapp” än, eller snubblat, men jag tycker hon känns ”svag i ryggen” och att hon liksom bara ramlar på framåt utan att använda bakkärran? Men jag hoppas naturligtvis att jag har FEL! Får låta tiden utvisa.

Men nu ska jag se om hon har torkat därinne i boxen, så jag kan lägga på ett regntäcke till i morgon.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.