Blogg,  Djur

Omväxling

De senaste två månaderna har ju varit väldigt enformiga när det gäller vägval på promenaderna. Främst den senaste veckan, har Cola varit rejält uttråkad av detta. Man hinner liksom inte så långt på en kvart och sen är det dags att vända! Mjukt underlag som i paddocken är inte tillåtet; inte heller bokskogen eftersom det innebär brant ”klättring”, som också ska undvikas.
Men nu är det dags för utökning av promenaderna till en timma. Alltså en fördubbling av tiden!
Så igår gick vi över bron och in på Furuvägen och bort en bit, förbi ställverket. Detta uppskattades! 😊 Redan att svänga höger istället för vänster när vi kom ner till banvallen, fick henne att lyfta blicken en smula.
Sedan fanns det mycket att fnorka över längs vägen, som tex en forsande å, en våt träbro eller en otäck moped med ett extra vasst motorljud – och överhuvudtaget trafik som bussar och långtradare på landsvägen.
Det var ju lite spännande att återupptäcka världen bortanför banvallen och hon gick med rest huvud och vaken blick och trumpetade lite emellanåt.

Sedan växte det ju otroooligt gott gräs borta vid cykelbanan! 😂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.