Blogg,  Djur

Dag femton

Det hällregnar nästan hela dagen. De få timmar det är uppehåll på förmiddagen, klipper jag gräs. Jag hinner drygt halva innan det börjar.
Så även om Colahästen skulle ridas varje dag, så hoppar jag faktiskt över idag. En sjöblöt häst som står och kurar under ett träd och ser missmodig ut.
Jag väntar till halv sex, utifall att det skulle sluta, men icke. Då får hon faktiskt komma in ett par timmar och torka – så kan jag lägga på regntäcke sedan.
De andra hästarna (utom Roy) står redan inne och Colahästen ser otroligt nöjd och belåten ut över att få sälla sig till gemenskapen i stallet. Hon står i en box och mumsar på sina mineraler och en tuss hö när jag lämnar henne för att åka hem och äta middag. ❤

När jag kommer tillbaka kvart över åtta är hon ensam kvar i stallet. Hon blir överlycklig när jag kommer och kan nästan inte stå still medan jag tar på regntäcket. Sedan går vi ut till hagen och hon väntar tills den där millisekunden när nackremmen på grimman träs av över hennes öron. Då far hon iväg i full galopp, bort genom hagen till trådgränsen till nästa, där de andra går. Hon har ju inte sett dem nu på en timme ungefär! 😆
Att Roy finns här i hennes hage och har väntat på henne, det fullkomligt nonchalerar hon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.