Blogg,  Djur,  foto

Dag två

Vi är tydligen inne i en intensiv kärleksvecka nu – och det är ju alltid mysigt. 😍❤
Cola och Roy går i en hage som består av två. Med öppet emellan. Ofta ser jag Cola gå i den närmsta och ut/ingången är i den bortersta. När jag kommer gåendes, så tittar hon upp och gnäggar högt och kommer springande för att möta upp. Tittar lite frågande på tråden som är i vägen och sedan på mig. Jag pekar och gör en rundgående rörelse med armen och säger att ”nej du får gå runt. Dit bort!”
Då gnäggar hon igen och far iväg, genom öppningen och in i bortersta hagen och rundar kullen lagom tills jag är där! Då ska det klias på pannan och stå nära en stund och andas. 💓❤💞 Mitt hjärta smälter! Det skulle finnas en emoj för det med! 😊

Jag har ställt fram hennes metacam för att jag inte ska glömma den sedan när vi kommer tillbaks efter skritturen. Hon älskar sin medicin med honungssmak och känner ju igen förpackningen… och tigger som en hundvalp! ”Matte jag vll ha den redan nu! Snälla!”

Hon får sin metacam och sedan ger vi oss iväg. Dag två av alla dessa entimmes skritturer som vi har framför oss.

Samma väg varje dag blir det dessutom. Inte mycket att välja på om det ska vara plant, hårt och bra underlag. Fram och tillbaka på banvallen. Men idag passar vi på att jobba en hel del också. Skritt är nog den gångart som vi har jobbat minst i av någon anledning, så detta blir väldigt nyttigt. Vi kommer att vara experter på samlad skritt om ett par veckor. 😘

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.