Blogg,  Djur,  foto

Dag sju

Det är varmt och soligt idag. Främst fram på eftermiddagen när jag slutat jobbet och ska rida. Men det är bara att kämpa på med alla bitmonster, för även om jag väljer ridflugtäcke idag med, så är det inte mycket till hjälp. De flesta älskar att sätta sig på halsen, bakom käkarna eller under magen och där är ju fritt fram ändå.

Men annars har vi en mysig tur idag med. Det där med att jobba i skritten som jag skrev om i början, det blir ju inte så mycket med det när hon måste vifta och klia precis hela tiden. Men det blir i alla fall såpass att hon höjer upp ryggen och tar ut steget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.