Blogg,  Djur,  foto

Sommarkänsla

Igår hade vi som sagt vilodag, både Colahästen och jag. Idag tar vi bara en liten mysrunda på en timme. Hon är lite loj och hade inte särskilt mycket spring i benen idag och sådana dagar kan man väl få ha ibland. 🙂
Men se så smal hon har blivit redan, min lilla rulta! Hömagen är försvunnen efter en vecka på magert bete! Det är ju liksom bara buken som sväller upp av allt hö – hon lägger inte på sig fettdepåer runt manken/bogarna eller så. I sådana fall hade det ju inte försvunnit på en dryg vecka precis…

Det är så otroligt vackert överallt i naturen nu, så det gör nästan ont. Inte minst i bokskogen. Boklöv är dessutom en riktig delikatess (tydligen?) och den sista vägen ner för berget får hon faktiskt gå själv i sin egen takt. 😉

När jag kommer hem sitter välkomstkommitten på trappen och nu blir det att njuta med kaffe och bok i solen på verandan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.