Blogg,  Djur,  foto

Sommar och knott

I onsdags strilade det ner välbehövligt regn hela dagen, så då blev det vilodag. Men på torsdagen hade vi en härlig tur i backarna vid Kinnasjö igen, jag och Cola. Vi red den lite längre rundan, runt den bortersta branta backen, över ett litet stockhinder och sedan lite extra galopp längs grusvägen innan sista backen på hemvägen.

Det blev en dusch i kvällssolen efteråt och hon torkade nästan med en gång. När jag släppte ut henne i hagen sedan, så visade både hon och Roy tydligt stor frustration över att knotten redan har uppenbarat sig! De betade och sprang, betade och sprang och till slut kom Hästen som Hatar Täcken, springande fram till mig, ruskade på huvudet, ville bli kliad under hakan och var allmänt störig. Hon BAD om ett flugtäcke, helt enkelt!
När jag kom med det ner till hagen, så stod hon blick stilla medan jag lade på det och tills jag knäppt alla remmar! Sedan var hon nöjd. 😉
I fredags var det jättevarmt, ca 27 grader, och varken hon eller jag hade lust att anstränga oss, så det blev bara en liten lugn mystur runt Ivarssons. I alla gångarter visserligen, men inget vidare tempo och mycket skritt.

Över helgen har det varit sommar och varmt och jag har varit i Malmö tillsammans med min mor, hos mitt barnbarn och min son med fru. 🙂 Drygt tre månader är hon nu, lilla gullungen Alicia. ❤

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.