Blogg,  Djur,  foto

Robotar och kosse-fritt

Solen skiner och Lillstrumpa skyndar till utgången så fort hon får syn på mig, efter två dagar i Malmö. Känns varmt i hjärtat med sådana välkomnande. 😍
Kossorna är flyttade nu (för ett tag?) så nu är det äntligen öppet för ridning längs stigen genom stora hagen! Bäst att passa på med en gång, innan vi släpper hästarna där.
Cola tycker detta är väldigt spännande, för det var så längesen och det luktar kossa men hon kan inte se någon.
Sedan hade ju jag tänkt mig ta vägen in vid Vräk och den härliga sträckan där bakom, upp till Bökenäs. Men precis rakt fram, på andra sidan den lilla bron över bäcken, bara ett par meter framför den, åker en robotklippare omkring. Cola blir stel i hela kroppen. Jag försöker en stund med att få henne att närma sig, men när hon är på väg att backa in i det låga broräcket och roboten dessutom passar på att göra sig tillfälligt osynlig bakom en buske… ja då avlägsnar vi oss tar en annan väg. 😖 Tanken på att befinna sig på en liten bro, med stängseltråd direkt till vänster efteråt och en robot som kan titta fram bakom en buske närsomhelst är inte tilltalande!

Men vi kommer dit vi ska en annan väg: de där slingorna med galoppbackar borta vid Skärshultsvägen. Dessutom blir det premiär för att rida min tänkta stig genom skogen dit. Det funkade hur bra som helst. 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.