Blogg,  Djur,  foto

Ju fler kockar…

Idag kommer först veterinären. Vi diskuterar mycket det här med hennes kotor som kröks där bak ibland och nervskidan som fastnar och regnskållor osv. Han känner över henne och tycker att allt känns bra och pälsen är blank och fin. Han rekommenderar dock att jag kontaktar Michaela för shockwave-behandling.
Så jag ringer Michaela och det visar sig att hon ska till Ullaredsområdet redan i eftermiddag! Så Cola och jag tar en tur först – vi är ute 1 timma och 40 minuter och mestadels går hon riktigt bra. Vi passerar hagen med shettisarna två gånger på rundan utan att hon storknar, men däremot orsakar en älg inne bland träden nån sorts höghastighetsvolt med spinn. Två varv tror jag. Eller tre. Väldigt väldigt rädd. Älgen försvinner ju redan från start, så vi slipper i alla fall möta den! Tack så mycket för det.

Sedan kommer då Michaela. Någon shockwave har hon ju inte för då måste man vara veterinär. Fredrik tänkte nog inte på det. 😂 Men djupvågsbehandlingen ger nästan samma resultat. Den går inte riiktigt lika djupt, men bra ändå. Cola är väldigt skeptisk till en början men efter ett tag gäspar och tuggar hon så det står härliga till! 😄

Sedan säger Michaela att HON tror att besvären har sin orsak i att sadeln är för lång!
Så nu har jag då fått ännu ett bekymmer. 😭 Sadeln hon har, har ju redan väldigt kort anläggningsyta och jag kan inte hitta någon med kortare!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.