Blogg,  Djur

Longering

Back to basics. Eller: skomakare, bliv vid din läst, eller någonting sådant.
Idag blir det vanlig longering och hejsan vad allting går bra! En glad och pigg häst som lyssnar jättebra! Ett par små förtydligande krävs i början, men sedan går hon fram fint i både trav och galopp och byter varv på kommando, går i serpentiner mellan koner när jag pekar, etc etc.
Visst, det kan ju ha viss uppiggande effekt att vi delar paddock med Nina som rider Roy, men det kan inte vara hela förklaringen.
Vi håller inte på så länge, för nu när det går så bra är det bäst att sluta med flaggan i topp. Men Roy hoppar lite och Cola ser sugen ut så okej. Hon blir jätteivrig och bjuder som bara den och jag behöver bara peka på det hinder som hon ska inrikta sig på, så far hon iväg. Jättekul är det och det blir fyra, fem skutt! 😁
Sedan går vi en kort promenad ner till röda stugan och tillbaks. På hemvägen springer vi. Nos vid nos ligger vi i kurvorna… nåja, men matte springer så fort hon orkar i alla fall och Lillstrumpa tycker att detta påhitt är kul och knycker på nacken på det där busiga sättet. 😍

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.