Blogg,  Djur

Odjur

Gårdagens kvällstur blev inte så skön som den var tänkt. Att det fortfarande var väldigt varmt var jag ju redan inställd på, men alla blinningar gjorde det till en ren plåga. Det var ju värst för Colahästen, som ömsom inte ville gå alls utan bara stå och sparka bakut när de satt sig under magen på henne, ömsom galoppera ifrån eländet. Så det blev ju en del galopper, överallt där det gick.
Väl hemma igen blev det lite dusch på svettig häst. Initialt tyckte hon ju inte alls om det utan sprang fort i små volter över slangen, men snart försvann ”paniken” och ersattes i stort sett bara med den allmänna oviljan över att ställa bakbenen till förfogande. Jag hade ju en vanlig slang utan munstycke så strålen räckte inte så långt, men litegrann hamnade väl där ändå…  Sedan var det väldigt skönt att springa ut i hagen och rulla sig! 😊

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.