Blogg,  Djur

Glatt och trist

Nu är det isgata och slasksörja och en ren styggelse ute sedan igår! Det går knappt att gå på ställen som t ex gårdsplanen. Alla plogade småvägar här omkring är också hopplösa. En blandning av isbelagda hjulspår, små bitar av uppkörd väg som tittar fram och lös slasksnö.
Igår kväll kunde vi ändå ta en promenad, men idag var det inte tal om! Hovslagaren var i stallet idag och fixade en sko där en söm lossat så sulan kröp ut och det var alldeles tillräckligt att leda hästen från hage till stallgång. Sedan mockade jag lösdriften så gott det gick.
Plusgraderna ska fortsätta, ihop med lite regn. Hoppas tjälen försvinner fort så vattnet har nånstans att ta vägen!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.