Blogg,  Djur,  foto

Äntligen!

Idag står hon och trampar i hagen när jag kommer. Tittar stint på de andra, tvärs över vägen. Stackars liten.
Vi går till paddocken och hon får trava och galoppera i båda varven. Idag är det liiite mera ordning på det hela och hon fixar att galoppera normalt efter en stund och inte bara rejs med studs. Sedan får hon hoppa travhindren också innan vi avslutar med en promenad. När vi går förbi lösdriften, så stannar vi så hon får hälsa på först Roy och sedan Chatel, som står och hänger vid staketet. Sedan går vi till Hera som står och hänger en bit bort och de nosar på varandra en stund och Hera piper högt. 😀
Efter dagens tvätt av såret, som är torrt och fint, så lägger jag lite vadd ovanpå och lindar några varv med bandage runt kotan. Ser bra ut.
Så får hon gå in i lösdriften till de andra och hon blir jättelycklig! Om detta går bra, vilket jag hoppas för marken är ju en liten aning fastare nu när det är nattfrost och uppehåll, så får hon fortsätta gå där. Med undantag för nyårsnatten, som vi alla tänkte ta in, ifall det blir mycket smällare nere i byn…

PhotoGrid_1451483955821

PhotoGrid_1451483773849

PhotoGrid_1451483591030

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.