Blogg,  Djur

Massage? Glöm det…

Det där med massage var ju inte alls något som damen ansåg vara nödvändigt just idag. Inte när det spökade i skogen, hets-råmades nonstop utanför porten, brallades i hagen brevid så det dundrade i marken och skälldes på avstånd. Ingenting av det här kunde hon ju hålla koll på när hon stod i en stallgång heller! Slappna av fanns liksom inte på dagordningen. Vi testade med att stänga stalldörrarna men då blev det ännu värre! De brukade väl aldrig stängas med henne inne heller!!!?
Ida Massör sa till slut att detta var inte mycket mening med. Kanske om jag lät henne springa av sig i paddocken en stund?
Jag hämtade longerlina och vi begav oss dit. Där fick fröken Lillstrumpa studsa, springa, blåsa/fnorka och showa och även hoppa ett hinder. Alla andra hästar runt om i hagarna sprang också allt vad de orkade i sympati. Skrek gjorde de också! Lillstrumpa blev inte lugnare.
Det beslöts att vi ska göra ett nytt försök på torsdag. Förhoppningsvis spökar det inte då.

IMG_20150914_162449

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.