Blogg,  Djur,  foto

Inte zebra mer

Jovisst är hon söt i sitt zebratäcke och visst skyddar det bra mot insekterna, men är man så bred om bogarna som Lillstrumpa är, så det är svårt att hitta något som passar bra! Det låg ju bra när jag provade det och hon stod still, men när jag hämtade henne igår så hade det kanat lite bakåt och spände jättehårt runt hela frampartiet. Jag stod länge och masserade skuldmedvetet runt bogarna när jag tagit av det och hon tryckte sig mot mig och sa ”jaaa, meer där!”
Så nu går där ingen zebra i hagen längre, utan ett brunt litet arabsto. Får se om jag hittar nån annan modell som passar bättre.

2015-06-14-29792015-06-11-2966

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.