Blandat,  Blogg,  foto

Ny jobbkarriär?

Nu kan jag nog räkna mig som kamerareparatör också. Jodå. Jag får väl skaffa mig f-skattesedel med och sedan är det bara att sätta igång.
Min lilla digitala kompaktkamera, som jag alltid har i handväskan ”utifall att” (när inte systemkameran är med) hade fått nåt skit i ögat igår. När jag startade den, så fällde den snällt ut sitt lilla objektiv men kunde bara öppna ögonlocket i en smal springa. Korten blev som sedda genom en muröppning.

Jag drog en djup suck, förmodade att det inte skulle vara lönt att lämna in den på lagning och började kalkylera över vilket som skulle vara bäst att lägga ut pengar på: En ny kameramobil eller en ny kompaktkamera. Jag petade med nageln under kanten på objektivskyddet, men där fanns ingenting att känna. Den kunde helt enkelt inte få upp locket.

När jag kom hem tog jag så till den sista utvägen innan soptunnan väntade: Jag tryckte röret till den påslagna dammsugaren emot objektivet – och genast kunde han öppna ögat igen!! 🙂

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.