Blandat,  Blogg

Nu är det klippt!

Dagen började med att jag sov lite längre än vad jag tänkt mig. Resultat: Jag blev sur. Denna surhet gjorde det inte lättare att hitta inspiration till några som helst göromål, så det blev en lång frukost.
Sedan sparkade jag mig själv i baken och sa att: gräset måste i varje fall klippas och du kan åtminstone ta det som är längst (det utåt vägen och bakom garaget.) För jag vet ju att när jag väl börjar, så brukar det gå riktigt bra sedan.
Ja jösses. Efter att gräsmattan blivit klippt, så satte jag igång med att rafsa bort en större mängd ogräs. Ja både mängden och själva ogräset var stort. Sedan kom jag ihåg att jag höll på att klippa lite buskar i torsdags men aldrig blivit färdig. Bäst att göra klart det då. Klipp, klipp, klipp… Den ena busken efter den andra. Mycket klipp blev det – som sedan måste bäras bort… Väldigt mycket klipp. Jag tänkte flera gånger att neeej, nu vill jag ha fika, nu får det vara bra. Men klipp, klipp klipp, sekatören hade visst fått ett eget liv och släpade runt mig över hela tomten och klippte allt som fanns.
Efter fem timmar är det ett under att det finns någonting alls kvar som växer någonting på tomten.

En kommentar

  • Baronessan

    Visst är det underligt det där att det ska vara så jäkla svårt att komma igång. Och sedan när man väl är igång så kan man inte sluta! Hoppas du inte har ont överallt nu efter alla klipp klipp klipp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.