Okategoriserade

Ibland…

…är det skönt att leva. Riktigt bra dagar är fyllda av mycket. Idag har varit en sådan underbar dag!
Jag började dagen kl 8 i stallet. Utsläpp och utfodring av fem hästar samt allmänt pyssel i stallet. Sedan gav jag mig ut med Crut – araben. Det blev en härlig ridtur och när vi kom tillbaka, hämtade jag Pompe som varit hostig och förkyld en hel vecka. Vi gick ut på promenad, i sakta mak, småpratande med varandra. När vi passerade grustaget, hoppade vi högt bägge två när vi hörde ett snabbt spring som av snabba steg inne bland träden som fanns mellan grustaget och vägen. Vi kikade fram runt hörnet men såg inga monster eller annat levande. Pompe och jag såg på varandra. Efter några sekunder rasade det ner ett antal stenar och vi hoppade till igen. Då suckade vi båda två och gick vidare. Under hela promenaden hostade han inte en enda gång så han är definitivt bättre. Skönt! Den sista biten hem gick han lös och jag gick med ”kopplet” i handen… 🙂
När vi kom tillbaks fick han en ordentlig genomborstning och han såg ut att tycka det var skönt. Efter lite morotsgodis och en puss fick han gå ut till de andra igen.

Nu hade jag varit i stallet 5 timmar och behovet av kaffe eller kanske ännu hellre lunch, var starkt, så jag åkte hem.
Medan kaffebryggaren puttrade hann jag med och dammsuga och Matisse följde med runt i huset och kontrollerade att munstycke och rör uppförde sig som de skulle. Efter fikat tog jag ett härligt skumbad med levande doftljus tända och ett glas whisky på kanten!
Nu har jag ätit middag, diskat, kokat risgrynsgröt och sett lite på TV och suttit vid datorn en dryg halvtimme och klockan är bara halv sju.
Nu hade det varit VÄLDIGT gott med choklad!!! Tänk om det fanns choklad som man gick ner i vikt av!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.