Blandat,  Blogg

Rollbesättning

Om en film presenteras som: ”XX är en tjock och ful pojke/flicka, som till skillnad från YY aldrig får några vänner…” så kan man undra över hur de gör när de söker rätt person för rollen? Vet barnet i fråga att de söker någon som ska vara ”tjock och ful”? Hur som helst, så kan de ju sedan läsa detta senare i förtexten till filmen.

Hur kul är det för en 13-åring att veta att de fick rollen för att de var tjocka och fula? Och hur tänkte de när de sökte rollen? ”Yess! Jag som är så tjock och ful är som klippt och skuren för den här rollen! Jag måste söka! Snälla mamma, får jag?

Bara mina funderingar. Tycker att det skulle vara ett knäckande epitet för vem som helst, men särskilt ett barn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.