Blandat,  Djur

Kombination

Matisse kom bärande på min ena fingervante. Han lade ner trofén mellan tassarna och började slita ihärdigt i den. Hämtade sedan sin lilla boll med skramlande pingla i och lade bredvid och såg konfunderad ut.
Eftersom jag gillar min vante och gärna vill ha den utan hål i, så tog jag tillbaks den. Letade i byrålådan efter nåt annat. Testade ett par saker utan framgång, men till slut hittade jag en väl använd trädgårdshandske som jag inte är rädd om. Den fick han. Ordningen återställd. Han bar stolt iväg den till sin boll och lade den bredvid. Petade på bollen. Uppenbarligen försökte han kombinera de två sakerna på något sätt. (Fick mig att tänka på datorspel typ ”peka och klicka” där man kan använda olika saker med andra…)
Jag tog därför och stoppade in den lilla bollen i vanten och – voila! Succén var fullständig! Nu har han varit sysselsatt i en halvtimme! 🙂

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.