Blandat,  Blogg

Sammandrag?

Satt o växlade mellan kanalerna och kom in mitt i en film. Kollade efter på info vad det var, och det visade sig att det bara var 10 min kvar av totalt 2 timmar o 10 minuter. Det stod att det skulle handla om ett gäng som störtar med ett plan i öknen utan vatten o mat. Enda sättet att komma därifrån är att bygga ihop planet igen av reservdelarna.
När jag kommer in och det alltså är 10 minuter kvar, så sitter alla i sanden och ser uppgivna ut runt planet som är halvt begravt. Det ser väldigt händelselöst ut. Så säger en att de måste kämpa och få upp planet. Alla börjar dra, och planet kommer upp och de lyckas starta på femte försöket och så flyger de iväg….

Man undrar vad som hänt tidigare, under de två timmarna som filmen varat? 🙂
Det känns som jag fick filmen serverad på de sista tio minuterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.