Blandat,  Blogg

Lekstuga

Har nu äntligen fått hem kameran, min nya Nikon D60, samt monterat ihop den och satt batteriet på laddning o installerat drivrutiner på datorn.
Har även köpt ett nytt grafikkort o installerat det plus drivrutiner och gjort inställningar o flyttat över det gamla till min ”reservdator” som är den enda som fungerar ihop med vissa funktioner i min scanner. (Fråga mig inte varför.)
Detta var alltså inga problem – men nu sitter jag med en bär-rem till kameran som jag inte kan begripa hur den ska sitta!!!!
Förmodligen är min hjärna överhettad, så jag får väl vänta och se om det löser sig av sig själv så småningom… 🙂
Under tiden kan jag ju alltid sitta här och känna mig ruinerad. Men det är SKOJIGT med nya grejor! Nu har jag kvällen och min lediga dag imorgon att ägna mig åt att läsa instruktioner om hur man tar KORT med denna min nya leksak!

3 kommentarer

  • Kristallina

    Grattis till ny leksaken, roligt, roligt.
    Är det inte fantastiskt att du klarade av alla de tekniska saker och nu är det en enkel sak (skulle man tro) som krånglar 🙂
    Det löser sig alldeles säkert.

  • Antonia

    Så avis. Hoppas att du kommer mycket skoj med den. Jag har monterat ner min rem på min något enklare skitkamera.Den hängde in jämt i bilden, så jag monterade av den. Har inte ångrat än.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.