Blandat,  Blogg

Pust

Det blir lite glest med bloggeriet nu i värmen, särskilt när både jobb och häst ska ha sitt också. För att inte tala om hur mycket tid det tar att pula med bilder och layout till fotoboken som är på gång. DET är ett heltidsarbete om något, men tyvärr inga pengar. De kronor det kan inbringa ligger i såfall lååångt in i framtiden när den blivit tryckt och förhoppningsvis såld i ett visst antal ex.
Så även om jag inte kommenterar så mycket hos er, så läser jag en del via rss i alla fall! 🙂
Har precis kommit ut från duschen och fått på mig kläder. (Ska åka och jobba.) Så nu är jag helt genomsvettig igen… hej o hå!

2 kommentarer

  • Bella

    Vet du- Jag gör likadant! Jag hinner inte alltid med att kommentera…men läser- DET gör jag!

    Stackars lille Wood-Pigeon i inlägget ovan…men han kanske kvicknade till i alla fall och flaxade iväg senare…Låt oss bestämma oss för det -Ok?

    Kramar!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.