Blandat

Virtual Reality

Så nu har jag fått reda på att det lilla ägget förmodligen är koltrastens. En av mina favoritfåglar!

Har just suttit o sett på en film på 24:an. Herregud, säger jag. De hade skapat en SIM värld i ett datorprogram, där de kunde ladda upp sig och sitt medvetande. Det verkade ju spännande. Problemet var bara att de människor de skapat i den världen såg ut som dem själva. Problemen blev ännu större när det gick snett nånstans och de simulerade människorna började ladda ner sig i den ”riktiga” världen och folk blev mördade. Vem blev mördad var??
För att krångla till det ytterligare, visade det sig att den riktiga världen i själva verket var en SIM värld den också!! (De simulerade människorna hade alltså skapat en Sim värld i en annan, i tron att de själva var verkliga!)
Karaktärerna hade uppenbara svårigheter att veta vem som var på riktigt och vem som var simulerad och nånstans där tappade jag greppet fullständigt och kände hur vansinnet började komma krypande…
Brrr…

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.