Blandat,  Blogg,  gnäll

Ångest

Jag orkar inte/klarar inte det här nya jobbet. Det känns som ett misslyckande, för de andra som jobbar där trivs ju och jag ville ju så gärna att det skulle fungera. Men även om själva ”arbetet” fungerar bättre för varje gång, så mår jag själv bara sämre. Ångest, ont i huvudet, magen, käkarna, kan inte sova, hjärtklappning – hela biten. När jag är hemma/ledig, orkar jag ingenting utan jag bara grinar.

Ovanpå alltihopa så är det ju skuldkänslor. Jag har ju fått sån bra introduktion och alla har varit så snälla och välvilliga. Det är inte så lätt då, att bara komma och säga att ”det här fixar inte jag”.

Återkommer en annan dag.

9 kommentarer

 • Antonia

  Na, men kära vän. Hoppas att det ordnar sig. Vad är det som gör att du inte trivs? Jag vet ju inte vad är det för jobb du fick. Kanske har jag missat det. Eller så har du inte skrivit om det.
  Man ska hitta sin flow, det är knepet. Ställer du inte för stor krav på dig?

  Lite vill jag glädja dig, du är på 8-de plats på Rösta på mig. Jag är också med men ligger bland de sista. Ingen fan röstar på mig. Får ingen prenumeranter heller.:(
  Så hoppas att det gläder dig lite lite. Lite.
  Även om jobbet är viktigare.

 • Törnebohm

  Oj det lät inte alls bra, men du måste säga som det är att du inte klarar av jobbet, vi passar inte för allt så enkelt är det, men gå inte och vänta, prata med dom som du behöver så fort som möjligt så du inte brakar helt. Det är jobbigt men så skönt när det är gjort!

  håller tummarna för att allt ska fixa sig…

 • Bitte

  Oj då, Laila! Var det personlig assistent du jobbar som nu, eller? Vad är det som gör det så jobbigt?
  Ta tag i det snarast – före precis som Törnebohm skriver så blir allt mycket enklare när man lättat på hjärtat!
  Håller tummar och TÅR för dig!!!

 • Lairama

  Oj stackare.
  Är det så att du tar med dig jobbet hem och tänker på den personen du tar hand om även när du är ledig? Jag förstår att det lätt måste bli så, men självklart mår man själv dåligt då.

  Håller med de andra, du måste nog ta tag i det så fort som möjligt även om det tar emot. Försök förklara för arbetskamraterna, de kanske kände likadant i början. Jag vet att det är lätt för mig att sitta här och säga…

  Håller iallafall alla tummar för att det ska bli bättre på något sätt.

 • Bella

  Nej men Usch! Så dåligt ska man inte behöva må på jobbet…! Man måste ”passa ihop” med sitt jobb eftersom man spenderar så mycket tid där… Mår du inte bra så tycker jag absolut att du ska berätta detta för din chef. Kanske det blir lättare med tiden eller kanske detta helt enkelt inte var det ”rätta” jobbet för dig. Huvudsaken är ju att man mår bra- Vad går annars livet ut på?

  Hoppas du känner dig bättre snart- vad du än bestämmer dig för!

  Kramar!

 • Baronessan

  Så där blir det när man är tvungen att ta jobb som man inte kanske passar för. Sicket helvete. Du måste sluta där. Alternativet är att du klappar ihop och blir sjukskriven. Kram kram kraaaaam!

 • Monica

  Hej Laila!
  Är det verkligen så att du inte klarar ditt jobb eller är det bara så det känns? Jag vet för jag är själv i en sån sits nu. Har jobbat på mitt jobb i drygt 4 år, men sedan ett par månader känns det bara så jobbigt, känner mig värdelös, ifrågasätter mitt kunnande, känns som att mina arbetskamrater måste se igenom mina brister och tycka att jag är sämst av dem alla. Känner mig som en bluff som, även om jag tagit min högskoleexamen verkligen inte känner mig välutbildad. Samtidigt så försöker mitt andra jag tänka att de övriga 4 åren jag jobbat, då har jag ju tyckt att jag varit bra. så tror att min dåliga självkänsla är det som ligger till grunden för mitt mående och min känsla av att jag inte är tillräckligt kompetent. Hoppas att det är så för dihg med, för självkänsla kan man jobba för att förbättra. Lycka till!!!

 • annette

  Nej men laila vad ledsen jag blir när jag läser det här, Du måste ta tag i det medetsamma, alla passar inte att jobba som personliga assistent, och ibland kan det ju oxå vara personkemi som inte stämmer och i det jobbet Du har nu är Ni ju väldigt beroende av varandra Du och Din klient.

  Hoppas Du kan lösa det här snarast!!

  KRAMAR i mängder //annette

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.