Blandat,  Blogg

Mirakel i Ullared

Jag är ett geni. Miraklens tid är inte förbi. Ryggen är visserligen inte bättre längre än kortare stunder – såpass att man tror att ”hurra, jag är botad” – och så kommer det tillbaks igen.
MEN: Jag tog mig en whisky och kom på den briljanta idén att peta in kamerans minneskort i skrivaren, i ett litet fack som det stod SD på. Monitorn på skrivaren talade snällt och vänligt om att den mottagit 5 st bilder och 0 filmer. Sedan pillade jag runt lite till med skrivaren och undrade hur man skulle göra sedan. Jag har aldrig gjort detta förut!
Men så fick jag för mig att vända jag blicken mot datorns bildskärm och titta!!! Där fanns en öppnad mapp med mina bilder i!!!!

Jag har nu mentalt fallit ner på knä, vänd mot Mecka (=netonnet i Ullared) och tackat de gudar som sänt mig denna snilleblixt! (Att falla på knä rent fysiskt tillåter vare sig knän eller rygg.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.