Blogg,  gnäll

Mera gnäll

Men vänta nu, jag var ju inte färdig med mitt gnällande! Som om inte regnandet räckte, så vaknade jag igår med världens ondaste rygg. Den enda ställning som inte gör jätteont, är om jag sitter spikrak på en pinnstol med lätt svankande rygg. Hur kul är det i längden? Jo, förresten, jag kan också variera det med att sakta vanka fram och tillbaka mellan rummen och slita hål på mattan. Allt annat inklusive att ligga, gör för j***a ont!
Så idag har jag inte ens tänkt klä på mig, utan hasar omkring här i morgonrock och försöker anpassa mig till att det nu har blivit VINTERTID också, till råga på allt och följaktligen kommer att bli ännu mörkare ännu tidigare i fortsättningen. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

4 kommentarer

 • Bosse

  Ajaj, Laila. Ryggont, inte kul. Vi får gnälla unisont.

  Tack för uppgiften om vintertiden, jag brukar missa den omställningen ganska länge. Nu ska lägenhetens alla klockor vridas tillbaka, suck. Det är NU man ska dra till varmare land och stanna borta till maj nästa år. Ja, om man kan det, alltså …

  Önskar både dig och mig god bättring på ryggfronten.
  🙂

 • Baronessan

  Ta en whiskeyflaska och sätt i ett sugrör. Ta sedan den stol du sitter på och lägg den ”på rygg” i soffan. Lägg (sätt) dig sedan på stolen. Stoppa en kudde under svanken. Sörpla i dig whiskyn. Känns säkert för jävligt imorgon men kan kännas bättre för tillfället. 🙂

 • annette

  Instämmer till fullo med Baronessan, om inte annat så blir det roligare att ha ont i ryggen;)
  Men Du kan också när Du orkar göra en utmaning som finns hos mej!

  Kramen //annette

 • Bosse

  Hej igen. Jag har noterat utmaningen och tar den under övervägande. 😉 Kommer att vara upptagen under de närmaste dagarna, men återkommer senare till din inbjudan. Om jag hänger på vet jag inte just nu, men kanske vore det intressant för mig själv att ta del av min uppfattning om mig själv. Eller så … Okej, vi får se hur det blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.