Blandat,  Blogg,  Djur,  foto

Vått, vått, grått

Det regnar. Vattnet forsar ner från en jämngrå himmel denna helg och särskilt idag. Katterna är oroliga, de vill gå ut men inte i regnet. Försöker med verandadörren, när framdörren bara bjuder väta – men det är ju likadant på den sidan huset. Morris resignerar och lägger sig i fåtöljen, varpå jag taktlöst kommer med min kaffebricka och sätter mig på honom och ångerfullt ber om ursäkt. (Svart katt i svart fåtölj…) Katzy beslutar sig för att motion behövs trots regnet, så med dörren på glänt glider hon ut två steg och kastar sig sedan in igen i våldsamt tempo, gör krumsprång och veck på mattan, tvärvänder och ut igen för att upprepa denna procedur flera gånger. Gamla kattan.
Själv bänkar jag mig vid videon för att se inspelad film och upptäcker att filmen jag sett fram emot var en repris – som vanligt – och som jag sett bara för en kort tid sedan.
Mamma ringer för att berätta om den fantastiska konserten hon bevistat, med den nye dirigenten som hoppade och viftade utan partitur. Ja men musiken då? Vad var det för musik? Det minns hon knappt, men den var bra den med. Jag har inget emot klassisk musik, men där är visst en skillnad. Om jag går på en konsert, så är det för musiken. Hon kan gå och lyssna på samma klassiska musik men med olika dirigenter. Eller olika orkestrar.

3 kommentarer

 • Buzan

  ahejhej, och nää..min cashewnötter rörde inte på sig som tur va.. hade nog dött då.. ser verkligen ut som någon mask eller dyligt.. bläääää

  Om du vill att twxten ska gå runt bilden kan du pröva att sätta align=right eller altign=left innen i img taggen .. alltså typ så här testa så får du gärna höra av dig om du inte fär det att funka 🙂

  Ha en bra dag
  Buz

 • Buzan

  hm.. där försvan min kod. då testar vi så här då…(start tagg) img src=”bild.gif” align=”right” alt=”bild på min katt” (slut tagg)

 • Kvastskatan

  Hahaha!! Så schnyckt du lagt bilden?? *asg* Men..(jag byter ut ”kråknäbbarna” mot parenteser här istället.. så inte din blogg får spatt å spader å försöker VISA koden istället)..testa att skriv så här:

  ”(p)(img class=”alignright” src=”http://adressentilldinegenbild.jpg” alt=”” width=”xx” height=”xx” /)(/p)”
  (p)Skriv din egen text här..

  .. det borde göra susen!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.