Medel mot hängighet

Det var tisdag och reklamen fyllde i vanlig ordning min brevlåda. Jag satte mig vid köksbordet och gick igenom den för att se om där mot förmodan var något av intresse. En beställningskatalog från ett känt skönhetsföretag dök upp och jag bläddrade lite förstrött i den. Det finns väl ingen som inte vill bli vackrare?
Där fanns det vanliga utbudet av krämer och balsam och läppstift och förföriska dofter av olika slag. Inget särskilt ovanligt eller upphetsande. Först på sista sidan blev det VERKLIGEN intressant!
Där gjordes reklam för något som hette ”Bust Cream” och som helt klart måste vara den stora lösningen för många kvinnor. Om man masserar in den här krämen över bysten och upp över dekolletageområdet (!) ett par gånger om dagen, så inträffar det mirakulösa: En slapp och hängig byst stramas åt och lyfts upp, till följd av den sammandragande effekten som krämen har på huden och bysten blir som i ungdomens dagar – före alla graviditeter och amningar! Fantastiskt! Helt oootroligt!
Sedan är det inte nog med det, utan om man har en väldigt liten byst, så kan den här krämen dessutom få den att verka större och fylligare! Och alltihop kryddat med en sensuell doft av ”Honey”.
Är inte detta underbart? Vilket otroligt framsteg för forskningen! Fåfänga kvinnor behöver inte längre kosta på sig dyrbara och riskfyllda operationer. Nu kan de bara smörja in sig med en undergörande kräm, så – VIPS!

Nu gav detta mig en strålande idé: Varför inte lansera denna produkt även på herrsidan? Introducera den i broschyrer med rakvatten och Mum for Men och döp den till ”W( r )inkle Cream”. Det kommer att bli succé, jag lovar! Tänk er själva: Små blir större och fylligare. Slappa och hängiga stramas åt och LYFTS!! Lägg sedan till ”med en frisk smak av banan” också, så är succén ett faktum. Ingen mer dyr import från Kina av diverse rötter, hornmjöl och oljor. Gamla blir som nya. Och så enkelt sedan! Bara att massera in morgon och kväll…

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.