Blandat,  Blogg,  Djur,  foto

Laser och nålar

Carola kom och behandlade Cola i morse, med både nålar och laser. Cola stod som ett ljus när nålarna sattes. SÅ lugnt har det aldrig gått tillväga förut! Hon måste fattat grejen nu? Hon verkade även gilla laserbehandlingen. Innan dess fick hon även en ordentlig genomgång av både gummiborste och ryktsten för pälsen och olja på sina hovar. Hon var betydligt mjukare och mer avslappnad i ländpartiet efter behandlingen men ingen vet hur länge det varar. Särskilt om hon ska fortsätta jaga efter frieserstona i hagen. 😪 Oavsett, ska jag kontakta Kettisen efter helgen, på tisdag morgon, och be honom skriva ut Metacam med.

Sedan tog vi en kort promenad ner till hygget där hon fick pilla i sig lite gräs. Hon gick som en kratta. Inte vackert nånstans att se på och mitt hjärta blöder. ❤💔

Eftermiddagen tillbringades hemma, med mamma. Försökte tänka på annat. Det är ju påskafton! Vi fikade, löste kluriga korsord, åt laxmiddag och sedan till kvällen blev det garnerade ägghalvor, sallad och bröd med mousserande äpplemust.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.