Blogg,  Djur,  foto

Sibirien

På nätterna är det tvåsiffrigt sedan nån vecka tillbaks nästan och det är inte förrän mitt på dagen som det hamnar mellan 3 och 6 minus. Det är lite bitande. Men mycket hellre detta ändå, jämfört med ösregn och halv storm!! Men i en perfekt värld, så hade det varit ca 10 cm mer snö! För då hade man kanske vågat trava/galoppera lite (?) även utan bakskor… Men som det är nu, så är det ju inte mer än att man i princip ”når ner” till marken. Ojämnheter försvinner liksom inte och där det är packat, kan det vara lite glatt. Men det blev i alla fall en mysig skrittur igår igen. 🥰

Vi red banvallen bort, sedan ner den där parallella stigen tillbaks och sedan Ivarssons och hem. Vid Ivarssons satt jag dock av, för på den plogade vägen där solen legat på, var där riktigt blankt och halkigt.

Idag mockade jag bara. Lisa kom och hjälpte mig lite och sedan tog vi en kaffe ihop i sadelkammaren. 😊

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.