Blandat,  Blogg,  Djur,  foto

Motionspromenad

Idag gick vi en härlig promenad genom hagen, runt Fällesåsen och tillbaka. Snö, sol och minus 8. Men i morse var det minus 18,5, så nu var det ju riktigt varmt… 🙈 Hursomhelst så var det bitvis faktiskt riktigt jobbigt att gå i snön, trots att det inte är så himla mycket. Vilket betyder att matten fick ordentligt med motion, så nu kan hon smaska godis så det står härliga till.

När jag kom hem, gick jag direkt upp till övervåningen och satte på elementen! Finns absolut inget bra med att vänta i tre veckor till, tills typ dagen innan mamma kommer hit och jag flyttar upp! Inte när det är så här kallt. Det ska bli runt 20 minus i natt igen.

Mitt blivande provisoriska sovrum. Jag velade länge mellan detta och det allra minsta gästrummet, för jag tycker ju att litet = mysigt, men det blev detta till slut eftersom det har en garderob… (en walk-in-closet, tillochmed!!) 😄

När jag kom ner igen, hade Matisse redan skyndat i förväg och stod och smög bakom draperierna och trodde han kunde skrämmas. 😂

Just nu kom jag dessutom på att jag ju håller på att frosta av frysen! Kan undra om den är färdig? För då innebär det att jag måste resa mig och sedan dessutom gå ut och hämta in alla lådorna med matvaror igen. 🥶

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.