Blogg,  Djur,  foto

Vinterpromenad

Det var i alla fall riktig vintertemperatur idag. Minus 7. Dessutom solsken, vilket inte är fy skam. De sträckor av vägen där det även låg lite snö, var det riktig vinterkänsla. Däremellan var det tyvärr bart, stenhårt och isigt.

Hästarna stod och gottade sig i solen bit ner i hagen när jag kom. Massor med meter ifrån foderbordet!!! 😁

Vi tog en kylslagen men härlig promenad idag igen. (Rida anser jag meningslöst eller dumdristigt i det här vädret.) Nån direkt motionsrunda kan man väl inte kalla det, eftersom man inte kan gå särskilt raskt på det luriga underlaget, men vi fick röra på oss i alla fall, både Cola och jag, och det är åtminstone bra för lederna. 😊

Jag vet inte varför, men hon ser förbaskat lessen och håglös ut. Hon har sett ut så de senaste dagarna. Men jag hittar ingen orsak. Inget fel på aptiten och hon går som hon ska och både kissade och bajsade när vi var ute. Men alltid ska man grubbla över något…

När vi var nästan hemma igen, passade vi på att kolla in den senaste avverkningen (i förrgår).

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.