Blogg,  Djur,  foto

Och så var det med det

Kom till stallet idag för att rida. Men nu var de med skogsmaskinerna över vägen här nere hela tiden, så där var verkligen inte lämpligt att försöka gå. Sedan ser jag att Cola trampat av sig en sko! Hittade den som tur var. Den låg snyggt och prydligt med alla söm rakt upp, färdig för vem som att trampa på!! 😱 Sedan såg jag också att hon rivit upp sår på insidan av skenan ocks på samma ben. Det var väldigt ömt, men verkade ytligt. Jag fick inte tvätta så himla noga att jag kom åt att känna om där satt något, men tror inte det. Fick i alla fall blaskat av, smort in med heat lotion och sedan sprayat på med zinkoxid.

Efter att jag borstat av all jord, som hon rullat in överallt, och lagt på täcke eftersom det ska bli ruskväder i morgon, så släppte jag ut henne i hagen igen. Efter ett tag kommer Micaela. Hon säger då att hon ska börja se sig om efter ett nytt hem till Totte eftersom det inte klickat mellan henne och Cola! Efter mindre än ett dygn? Totte stod dessutom inne i natt.

Ingenting känns bra just nu. Cola mår inte bra av att ständigt behöva byta partner, då den gamla försvinner. Det började ju redan i våras då hon fick flytta ifrån Lillan. Sedan blev det Xhakira, Yrosa och nu Totte.) Jag känner inte igen henne och hon är stressad. Och stressen beror inte bara på att det först var grusmaskiner på gården och nu är skogsmaskiner på vägen. Hon blir liksom undanskuffad hela tiden och hon förstår inte varför.

Har nu messat lite med Viktoria. Det lutar lite åt att Cola ska få gå över i stora lösdrifte iaf. Trots att hon blir tjock. Hellre det tror jag, än att hon mår dåligt. Men nu ska ju Lillan flytta också (!!!) i nästa vecka, så det får i så fall bli efter det. Det är lite mycket nu, känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.