Blogg,  Djur,  foto

Snårigt värre

Idag blev det promenad. Jag bestämde mig för att utforska skogspartiet mellan ån och vägen, där det var så käckt att rida förr. Som ett alternativ till grusvägen. Eller som en minirunda ifall man bara ville skritta av hästen lite.

Jag ska inte gå där mer. Åtminstone inte innan de gallrat. 😅🤣🤣

Jag begrep ju att det skulle vara igenväxt, men man kunde ju rida där för tre år sen och jag trodde inte att det skulle vara RIKTIGT så illa! Men Cola är en tålig häst som tar sig igenom nästan vilka grenverk som helst, men ibland fick ju matte bryta lite grenar för att det skulle gå. För att inte tala om att man inte riktigt visste var man var!! Det som syns på nedanstående film, är bara de bättre partierna. 😄

Men vi fick lite motion i alla fall. Eller åtminstone jag. Det är ju tur att det finns mat överallt i alla fall, för en ständigt hungrig Colahäst. Det var skönt när vi äntligen skymtade vägen mot slutet.

När jag kom hem, möttes jag av en lycklig Matisse. Han är lika lättad varje dag över att jag faktiskt kommer hem! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.