Blandat,  Blogg,  Djur,  foto

Lördag

Idag fick vi sällskap på vår skrittrunda av Kajsa på Roy. Det kändes som att Cola var mycket nöjd med detta arrangemang och de gick sida vid sida hela tiden utan några surhetsattacker från Cola. 😊 Det var bara när jag skulle filma/ta kort, som vi gick ett par steg bakom.

För övrigt var det en gråkall dag med frosthårt i backen (därav bara skritt). De hade ju lovat sol?? Efteråt tillbringade jag ett par timmar på Gekås innan jag åkte och gav Cola kvällsmat på vägen hem. När jag själv väl var hemma, hade 7 timmar utan mat och dryck gjort mig smått hungrig. (Det var en underdrift.) Jag hade köpt med mig färdigattvärmapizza från ICA och naturligtvis fick den stå inne två minuter för länge, vilket gjorde den stenhård två centimeter runtom kanten. 😔 Men utöver det var den god. Nu ska jag jäsa lite i tv-fåtöljen till sängdags. I morgon bitti ska jag åka och servera min lurviga fyrfoting frukost. Tänker att jag gör det med en gång jag vaknar och sedan åker hem och äter frukost själv. Så får jag åka ner en gång till sedan och mocka och rida etc…

Kan inte låta bli att tänka, att om jag hade haft besökare (t ex om Andreas m familj) varit här över en helg, så hade jag haft svårt att få dem att förstå att jag måste tillbringa mer tid i stallet än med dem! Och tiden hemma hade väl enbart bestått i att laga mat och äta.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.