Blogg,  Djur,  foto

Tömkörning och bus

Idag var det bra väder. Kunde ju ha ridit, men fick plötsligt lust att tömköra! Det var ju rätt längesen.

Hon gick på bra och trampade fint och ryggen såg rörlig och fin ut. Hon gick lite i sidvärtes rörelser också. När vi kom tillbaks fick hon springa av sig i paddocken. Tyvärr har jag ingen pli på henne när hon är lös och jag kan inte få henne att cirkulera runt mig. Men kul hade hon. Mot slutet, när hon i princip var ”färdigsprungen”, kom jag på att man kan filma! 😅 Jag fick smackat igång henne till lite fler springövningar. Efter filmen kommer en oändlig fotokavalkad av stillbilder jag plockat ur från filmen:

Medan jag sedan gick och hämtade ett äpple, passade Cola på att rulla sig i den sköna sanden. 🤣 Det blev till att borstas en gång till…

Sedan fick hon äta gräs i en halvtimme innan jag släppte ut henne i hagen, för det hade jag lovat. Det känns som om vi var nöjda båda två med idag. 🥰❤

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.