Blogg,  Djur,  foto

Seg onsdag

Jag hade ju faktiskt tänkt rida idag innan jobbet, men min sega hjärna blev så överhopad med alla ”borden” i morse att jag inte kom mig för nånting. Händer lite då och då om jag ska vara ärlig och det är INTE något jag trivs med. Det blir som en ond cirkel: jag orkar inte komma igång pga att jag känner mig väldigt låg och när dagen sedan är slut och jag inte fått gjort nåt, så blir jag ännu mer deppig för den sakens skull. 🙄😣

Hursomhelst, jag vaknade vid sju och låg och grunnade på markbiten med alla rötter som bör grävas upp och hur jobbigt det känns, och så måste gräset klippas innan regnet som ska komma på fredag, och så har vi allt damm och skräp som ligger i hela huset!! Så småningom klev jag upp och åt en lååååång frukost och sedan gick jag här och plockade lite och nu har jag i alla fall fått städat här inne, och kokat soppa att ha med som middag till jobbet, men inget annat och klockan är 12. Nu ska jag ha lite fika. Inser att det inte blir någon ridning idag. Men jag ska spola lite vatten på hennes torra trasiga hovar i alla fall – och ge henne mat och fylla på vatten i hagen.

Igår red vi ut 1 1/2 timme i solskenet ändå. Så imorgon får bli nästa gång då. Jag kör ju mest med typ varannan dag, för det verkar funka fint med henne, men nu när de lovat flera dagars regn, så hade jag ju tänkt passa på medan det var uppehåll. 😊

Hon är lite rolig med att alltid vilja stå så här och glo rätt in i en box, när hon inte är uppbunden i bägge sidor! 😅 Jag undrar varför?

Jag har nu flyttat Cola och Yrosa till hage 2, halmat uteboxen i deras vinterhage och mockat i lösdriften där de gick innan. Fattas saltsten i boxen, men det är ju ingen brådska med det. Hoppas verkligen att Eike kommer att mocka och packa hö som hon ska nu i vinter!! Jag tar gärna på mig att gå ut med höet till dem bägge, för då kan jag ge det varje dag ca 12 – 14 nånting. Halm ska de ju ha fri tillgång till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.