Blogg,  Djur,  foto

Busigt

Nu börjar det bli en vana att Cola är sådär kaxig i galoppfattningarna, om de inte kommer precis när HON tycker. Hon  ruskar på nacken o skakar på huvudet och det blir flygstart, särskilt på hemvägen. Och fort ska det gå. Hemväg är ju dessutom 75 minuter om vi tar en 2 1/2 timmes tur. 🙄 Som igår, när vi var borta vid Arturs sjöar och lite kringelikrokar tillbaks.
Riktigt så här kaxig minns jag inte att hon brukat vara de senaste åren?? Det kanske är sån hon är när hon är frisk? 😂😂
(Jo jag vet att pålagringar inte försvinner, men hon mår bra nu iaf…)

För en gångs skull var det öppet genom hagen i Svedjorna, så då passade vi på!

Så fick hon två stenar i skon, och efter borttagningen av dem, promenerade jag bredvid en stund och pustade, till den behändiga uppsittningsstubben i skogen.

Sedan var det ensilagebalarna från andra hållet. 😱 Ännu farligare faktiskt. Även beroende på att de ligger längs en sträcka där vi brukar galoppera och jag tyckte vi skulle skritta igår, just därför. Det resulterade i ett mycket spänt taktande i 6-700 meter, på darriga, ryckiga ben, med små upprörda sidoskutt. Ingen normal skritt alls. Försökte gå serpentiner för att hon skulle tänka på annat, men i varje sväng så trodde hon att nu skulle vi gå rakt på en sån där vit boll, och hon höll på att dö, så det la jag ner. 🤣
Tur att hon är söt! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.