Blogg,  Djur,  foto

Härliga riddagar

Även torsdagen och fredagen var jag ute och red. På torsdagen red vi risskogen och tillbaka, där vi gjorde en hel del galopparbete. Hon gick lika fint som på onsdagen, fast under lite längre tid idag då. 😊 På fredagen var vi ute nästan 2 1/2 timme och allt, precis allt, stämde så himla bra mellan oss❣ Ville jag att vi skulle ta galopp från stillastående, så ville hon det med. Ville jag stå stilla, så var det inga problem. Hela rundan hade jag den där härliga känslan av glädje och kärlek och ömsesidigt förtroende. ❤❤❤

Vi tog vägen via Fällesåsen och Århult, förbi Ullas hästar, ut på Sutarebovägen och galopperade längs den där parallellvägen. Hon var så mjuk, glad och villig, så hon fick faktiskt även galoppera uppför den sista brantare backen där också. Ingen press och bara så långt hon orkade – vilket var en liten bit från toppen. Jag tror inte att hon bröt av pga smärta, utan på dålig ork, men det är ju inte så konstigt i så fall. 😉

Sedan red vi genom skogen så vi kom ut ovanför platån och tillbaka hem via Fällesåsen igen. Där erbjöd jag henne attta några tistelblommor. Hon älskar dem. Men den första blomman var så hög att hon inte nådde att äta den och hon såg så rolig ut! 🤣😅 Sedan satt jag av och gick med henne ner för backen, men satt upp där nere igen och ”åkte med”, den sista biten hem. 😊

Men nu i helgen har det ösregnat och blåst typ 18 m/s i byarna så tyvärr… 😵 Ska strax åka förbi och kolla läget, det verkar som att det kanske tänker bli uppehåll nu till kvällen?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.