Blogg,  Djur,  foto

Regn!!!

Äntligen har vi fått regn! Mest åska och slagregn, som naturligtvis slagit ihjäl mina plymspireor, men även lite mera stillsamt regn. Av samma anledning har det inte blivit någon ridning.

Idag kunde det ju blivit en tur iofs, men det var lite dåligt med tajmingen. Jag gick efter smhi, som sa att regnet skulle komma vid ett-tiden, så jag var i stallet vid tio halv elva. Och då kom ju regnet då istället. Eftersom jag hade ärenden efteråt, ville jag inte bli blöt om benen, så vi tog en dryg timmes promenad istället – jag i regnjacka. Regnbyxor är inte att tänka på när det är varmt! Den sista halvtimmen kom naturligtvis solen och jag höll på att svettas ihjäl… suck.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.