Blogg,  Djur

Än slank hon dit…

Gårdagens tvåtimmarstur blev också en pigg sak. 😄 Vi red banvallen upp och vägen fram förbi Jarhults/Åsen och senare hagen med deras shettisar. Senare in till höger och höger igen, tillbaks mot banvallen bortanför Torvbacken och genom skogen. Flera pigga galopper blev det och idag var de även kryddade med massor av tvära kast med liten människa, pga diverse hästätande monster vid vägkanterna! Inte klokt så mycket farligheter det finns, får det verkligen vara på det viset? Ibland fick jag faktiskt bryta av, återfå balansen och fatta ny galopp. Och ibland blev det studsig galopp på stela framben, eftersom hon måste vara beredd på att tvärnita för monster… herregud!

Värmen fortsätter och stiger mer och mer över 20 grader. Det är ju härligt – men lite väl varmt att rida. Men det ska tydligen bara vara ett par dagar till, enligt smhi. Sedan ska det bli mulet, regnigt, blåsigt och ca 15 grader. 😵 Ja regn behöver vi ju, men varför ska det alltid bli så här tvära helomvändningar?

Tillbaka i hagen igen, så var alla hästar törstiga och vatten fylldes på. Lilleman hjälpte till med att dirigera om slangen ett par gånger. 😅 Men när han riktigt lyckads få till det, så var mobilen naturligtvis inte med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.